Kalmia tilbyder både individuel terapi og gruppesamtaler. Vi tager altid hensyn til dine behov og vil vejlede dig til at vælge det forløb, der passer bedst til dig. Vores behandlere hjælper med at afdække årsagerne til din stress og sammen finder vi de redskaber, der giver dig mulighed for bedre at håndtere arbejds- og følelsesmæssigt pres i fremtiden.

Vores forløb, som er beskrevet herunder, udspringer af vores deltagelse i forskningsprojektet COPEstress og mange års erfaring fra PC Stolpegård. Det er psykoterapeuter med speciale i stress- og belastningsreaktioner, der har ansvaret for terapiforløbene.
Kropsbevidsthedstræning er en væsentlig del af vores behandlingstilbud. Gennem velafprøvede øvelser arbejder vi med kropslig forankring, vejrtrækning, centrering, balance og mentalt nærvær. Du lærer at finde en passende balance mellem aktivitet og hvile, så dit nervesystem får hjælp til at restituere.

Træningsformen hedder Basic Body Awareness Therapy - også kaldet BBAT. BBAT kan udføres af alle og bygger på dagligdags bevægelser med elementer inspireret af Tai Chi, yoga og mindfulness. På Kalmia er det specialuddannede fysioterapeuter med lang erfaring, der varetager undervisningen.
Kontakt os