Pia Korneliusen, HR-chef

Tetris A/S


”Kalmia har en særlig evne til at gøre stress håndgribeligt. Vi har fået gode værktøjer både til at få øje på og forebygge stress på en måde, hvor alle kan være med. Det skaber stor værdi for den enkelte og for virksomheden."

Kommunal samarbejdspartner


” Kalmia forstår det kommunale system. Deres sagsbehandling er hurtig og effektiv, så vores borgere ikke skal vente på at komme i gang. Borgere, vi har i forløb, får rigtig meget ud af det, og bliver raskmeldte med gode redskaber til at forebygge og håndtere stress symptomer i fremtiden.”

Klient


”Forløbet hos Kalmia har givet mig indsigt i uheldige adfærdsmønstre og givet mig værktøjer til at forebygge og håndtere nye stresssituationer.”

Klient


"Jeg hørte tilfældigt om Kalmia og tænkte: "Det prøver jeg". Jeg havde snuset til mindfulness men ærlig talt,  jeg var skeptisk og troede ikke, det ville virke.

Jeg er mand og tidligere soldat. Jeg er nok lidt den hårde type. Jeg skal prøve det selv, før jeg tror på det. Men jeg lagde mig fladt ned allerede efter første gang i kropsbevidsthedstræningen. Jeg kunne pludselig mærke mig selv igen! Og at jeg kunne få ro på. Det var en markant forskel. De brøkdele af ro, jeg mærkede første gang, gav mig en retning. Det var dér, jeg skulle hen. Jeg vidste bare ikke, at det var det, jeg havde savnet.

 I gruppesamtalerne tog lidt længere tid at åbne op og forstå, at det virkede. Det var grænseoverskridende. For jeg kunne ikke selv sætte ord på det, jeg kunne mærke indeni. Men når de andre i en gruppe åbner op, og siger det, man selv kan mærke, gør det en forskel. Det bliver nemmere. Uanset om du er soldat eller advokat, har du brug for at finde ud af, at du ikke kæmper alene og at andre kan hjælpe. Langsomt kunne jeg selv at kunne sætte ord på. Det var vejen mod at få det bedre".  

Kontakt os