Udtalelse fra deltager

Autoriseret psykolog


"En virkelig anbefalelsesværdig Masterclass. Jeres store viden, ægte begejstring og lange erfaring kan mærkes. I deler gavmildt ud af erfaringerne med Kalmiametoden, nænsomt krydret med eksempler fra praksis. Jeres materialer bærer præg af at være gennemarbejdede og gennemprøvede, og er meget brugbare, både i egen praksis og personligt. I skabte en åben, respektfuld atmosfære og gav tid nok til at drøfte de forskellige værktøjer ud fra deltagernes egne behov som behandlere eller ledere. Det var også givende at få en prøve på kropsbevisthed og afspænding. To kloge og dejlige dage kendetegnet ved høj faglighed gennemsyret af den særlige ’Kalmia Stemning’ med vægt på ro og balance."

Udtalelse fra deltager

Psykoterapeut


"Tusind tak for en uhyre inspirerende weekend. Det var en kæmpe inspiration at høre jer fra Kalmia fortælle og dele så gavmildt ud af al jeres viden og erfaring. Og en stor inspiration også at møde kompetente fagfæller i form af de øvrige kursister. Det var en virkelig velkomponeret masterclass."

Suzanne Scheil, HR manager

Gate Gourmet


”Kalmia er vores strategiske samarbejdspartner på stress- og trivselstiltag i virksomheden. De har taget os hele vejen fra kortlægning af den psykiske trivsel til implementering af lederworkshops og forankring i en stress- og trivselspolitik. Samtidig er Kalmia vores kompetente behandlere, hvis en ansat har brug for hjælp til at arbejde med sin stresstilstand. Det er en stor fordel for os, at de har indgående kendskab til vores virksomhedskultur og at de kan agere hurtigt og effektivt - både når det gælder forebyggelse og behandling.”  

Pia Korneliusen, HR-chef

Tetris A/S


”Kalmia har en særlig evne til at gøre stress håndgribeligt. Vi har fået gode værktøjer både til at få øje på og forebygge stress på en måde, hvor alle kan være med. Det skaber stor værdi for den enkelte og for virksomheden."

Kommunal samarbejdspartner


"Kalmia forstår det kommunale system. Deres sagsbehandling er hurtig og effektiv, så vores borgere ikke skal vente på at komme i gang. Borgere, vi har i forløb, får rigtig meget ud af det, og bliver raskmeldte med gode redskaber til at forebygge og håndtere stress symptomer i fremtiden.”

Klient


”Forløbet hos Kalmia har givet mig indsigt i uheldige adfærdsmønstre og givet mig værktøjer til at forebygge og håndtere nye stresssituationer.”

Jan Thomsen

Klient


"Jeg hørte tilfældigt om Kalmia og tænkte: "Det prøver jeg". Jeg havde snuset til mindfulness men ærlig talt,  jeg var skeptisk og troede ikke, det ville virke.

Jeg er mand og tidligere soldat. Jeg er nok lidt den hårde type. Jeg skal prøve det selv, før jeg tror på det. Men jeg lagde mig fladt ned allerede efter første gang i kropsbevidsthedstræningen. Jeg kunne pludselig mærke mig selv igen! Og at jeg kunne få ro på. Det var en markant forskel. De brøkdele af ro, jeg mærkede første gang, gav mig en retning. Det var dér, jeg skulle hen. Jeg vidste bare ikke, at det var det, jeg havde savnet.

 I gruppesamtalerne tog lidt længere tid at åbne op og forstå, at det virkede. Det var grænseoverskridende. For jeg kunne ikke selv sætte ord på det, jeg kunne mærke indeni. Men når de andre i en gruppe åbner op, og siger det, man selv kan mærke, gør det en forskel. Det bliver nemmere. Uanset om du er soldat eller advokat, har du brug for at finde ud af, at du ikke kæmper alene og at andre kan hjælpe. Langsomt kunne jeg selv at kunne sætte ord på. Det var vejen mod at få det bedre".  

Klient


"Tusind tak for et rigtig godt behandlingsforløb. Det har virkelig hjulpet mig, selv om jeg må indrømme jeg var ret skeptisk overfor tanken om gruppeterapi. Den første gang virkede det også meget grænseoverskridende, men jeg lærte at sætte stor pris på det frirum, det også er. Her var jeg omgivet af andre, der havde lignende problemer og trygheden i at Nicoline eller Bettina altid var klar til at samle op. Det er hårdt arbejde at være i gruppeterapi, men udbyttet var for mit velkommende alt arbejdet værd. Kombinationen med gruppeterapi en dag og BBAT en anden dag virkede rigtig godt for mig, og jeg har virkelig kunne bruge begge dele efter jeg er i gang med mit arbejdsliv igen."

Palle Ørting, General Manager

Gate Gourmet


”Gate Gourmet er en unik arbejdsplads med et højt tempo, ufravigelige krav til nøjagtige leverancer og mange skarpe deadlines. Kalmia har taget udgangspunkt i vores virkelighed og sammen har vi formuleret en skræddersyet stress- og trivselspolitik, der afspejler Gate Gourmets behov. Gennem undervisning og facilitering af workshops har Kalmia løftet vores generelle vidensniveau og givet os et fælles sprog om stress. Kalmia indgår naturligt som en del af virksomheden i processen. Samtidig er de topprofessionelle og tør flytte os og vores forestillinger om stress og trivsel. De leverer høj kvalitet til aftalt tid og budget.”