Medarbejdere, der trives, er mere produktive og stabile. Omvendt vil stress blandt medarbejderne påvirke bundlinjen negativt.

Viden om stress, et fælles sprog og en klar ansvarsfordeling er de første vigtige skridt på vej mod at undgå stressreaktioner på arbejdspladsen. Kalmia tilbyder skræddersyede workshops, konkrete redskaber, undervisning og foredrag, der klæder jer på til opgaven – og fører jer i mål.

Udgangspunktet er altid jeres virkelighed, behov og målsætninger. Derfor sammensætter vi de relevante initiativer i tæt dialog med jer, hvor vi også sikrer den rette målbarhed i indsatsen.
 

Konsulentydelser


Pia Korneliusen, HR-chef

Tetris A/S


”Kalmia har en særlig evne til at gøre stress håndgribeligt. Vi har fået gode værktøjer både til at få øje på og forebygge stress på en måde, hvor alle kan være med. Det skaber stor værdi for den enkelte og for virksomheden."

Suzanne Scheil, HR manager

Gate Gourmet


”Kalmia er vores strategiske samarbejdspartner på stress- og trivselstiltag i virksomheden. De har taget os hele vejen fra kortlægning af den psykiske trivsel til implementering af lederworkshops og forankring i en stress- og trivselspolitik. Samtidig er Kalmia vores kompetente behandlere, hvis en ansat har brug for hjælp til at arbejde med sin stresstilstand. Det er en stor fordel for os, at de har indgående kendskab til vores virksomhedskultur og at de kan agere hurtigt og effektivt - både når det gælder forebyggelse og behandling.”  

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med effektiv stressforebyggelse i lige netop din virksomhed og hvad indsatsen koster? Kontakt direktør Nicoline Christophersen på +45 45 46 16 00 eller nich@kalmia.dk