Medarbejdere, der trives, er mere produktive og stabile. Omvendt vil stress blandt medarbejderne påvirke bundlinjen negativt.

Viden om stress, et fælles sprog og en klar ansvarsfordeling er de første vigtige skridt på vej mod at undgå stressreaktioner på arbejdspladsen. Kalmia tilbyder skræddersyede workshops, konkrete redskaber, undervisning og foredrag, der klæder jer på til opgaven – og fører jer i mål.

Udgangspunktet er altid jeres virkelighed, behov og målsætninger. Derfor sammensætter vi de relevante initiativer i tæt dialog med jer, hvor vi også sikrer den rette målbarhed i indsatsen.
 

Konsulentydelser

(klik på billedet for at hente pdf med detaljer og priser)

Vores kunder siger

Johan Lawaetz, CEO

Kontrapunkt


"Som en del af vores fokus på at være en sund, tryg og rummelig arbejdsplads, har vi i Kontrapunkt valgt at arbejde forebyggende med mental sundhed. Vi synes det giver både menneskelig og forretningsmæssig mening at have en fast partner som Kalmia til at stå for forebyggende coachingsamtaler, og derfor er det blevet en integreret del af vores arbejde med at udvikle vores ambitiøse talenter, vores ledere og de medarbejdere, der møder udfordringer, som de mangler redskaber til at løse. At have en fast coachingpartner, der kender vores forretning, vores kultur og vores medarbejdere er blevet en konkurrencemæssig fordel, som vi er stolte af at have investeret i."

Suzanne Scheil, HR manager

Gate Gourmet


”Kalmia er vores strategiske samarbejdspartner på stress- og trivselstiltag i virksomheden. De har taget os hele vejen fra kortlægning af den psykiske trivsel til implementering af lederworkshops og forankring i en stress- og trivselspolitik. Samtidig er Kalmia vores kompetente behandlere, hvis en ansat har brug for hjælp til at arbejde med sin stresstilstand. Det er en stor fordel for os, at de har indgående kendskab til vores virksomhedskultur og at de kan agere hurtigt og effektivt - både når det gælder forebyggelse og behandling.”  

Jakob de la Cour, Head of Group HR

Torm


”Kalmia helped TORM create a common language to address stress and helped the Company to break down taboos across its global organization. Kalmia’s hands-on tools to create awareness about and prevent stress were easy applicable for both employees and managers."

Pia Korneliusen, HR-chef

Tetris A/S


”Kalmia har en særlig evne til at gøre stress håndgribeligt. Vi har fået gode værktøjer både til at få øje på og forebygge stress på en måde, hvor alle kan være med. Det skaber stor værdi for den enkelte og for virksomheden."

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med effektiv stressforebyggelse i lige netop din virksomhed og hvad indsatsen koster? Kontakt direktør Nicoline Christophersen på +45 45 46 16 00 eller nich@kalmia.dk eller udfyld formularen herunder.