DESVÆRRE FIK VI IKKE FUNDING TIL SOS-SELOMSORG. MEN VI HAR IKKE GIVET OP! SÅ VI ARBEJDER PÅ AT SÆTTE ET FORLØB SAMMEN MED EGENBETALING OG DELVIS FUNDING

Et SOS-forløb er et gratis intensivt stressforebyggende mestringsforløb til forældre, der har brug for at opbygge ressourcer i dagligdagen. Flere og flere forældre til børn med særlige behov rammes af alvorlig stress og udbrændthed. Men det er muligt at forebygge stress gennem et intensivt forløb med fokus på blandet andet self-compassion/egenomsorg. Forløbet er faciliteret af Kalmia, som er stresseksperter. Der søges om støtte fra Velliv Foreningen, der allerede har prækvalificeret projektet.

 
 

Hvem kan deltage?
Alle der har børn med særlige behov som ønsker at blive bedre til at forebygge stress og udbrændthed.

Hvor mange pladser er der?
Der er planlagt 6 pladser i forløbet.

Hvor lang tid skal jeg sætte af?
SOS - forløbet strækker sig over 7 uger fra maj 2022. Du skal deltage i gruppe 2 gange om ugen i 5 uger af ca. 2,5 timers varighed pr. gang. Uge 1 og uge 7 skal du kunne afsætte ca. 1,5 time til individuelle samtaler.

Tidspunkt (tentativt – bekræftes efter fondsgodkendelse og med input fra deltagerne):
Onsdag kl. 9.30 - 12.00
Fredag kl. 9.30 - 11.30

Hvornår starter forløbet:
Start på forløbet er ultimo maj 2022.

Vil du være interesseret i at deltage i et sådant forløb?
Hvis Ja, så send et uforpligtende tilsagn til info@kalmia.dk, så sætter vi dig på listen. Du er velkommen til at kontakte Nicoline Christophersen på mobil 2332 3427 eller Bettina Damsbo på 4021 1292, hvis du har spørgsmål.

Bemærk:
Tilsagn er gensidigt uforpligtende. Vi inkluderer efter ”først til mølle” princippet. Du er først sikret en plads, når Velliv Foreningen har godkendt fondsansøgningen og vi kort telefonisk har afstemt forventninger ift. din deltagelse. Det sker for at reducere drop out frekvensen og sikre, at der er enighed ift. fremmødefrekvens. Pladserne bliver derefter genbekræftet pr. e-mail og med en invitation til en formel forsamtale. Du har naturligvis også mulighed for at melde fra på tidspunktet (den korte telefonsamtale), hvis det ikke længere er relevant eller muligt for dig at deltage.

Pris:
Gratis – da der søges støtte fra Velliv Foreningen

 

 

Send uforpligtende tilsagn til at deltage i SOS forløb:

Udfyld formularen herunder, eller send en mail til os på info@kalmia.dk med “Ja tak, vi vil gerne have mulighed for at deltage i SOS forløb”.